Zandstructuren

Aan de Nederlandse kust voel ik me op mijn best. Hier ben ik opgegroeid en hier komt voor mij alles samen. Het geluid van de branding, het gieren van de wind en het geluid van de meeuwen. Dit is het gevoel van vrijheid! Op het eerste gezicht valt in dit vlakke landschap niet veel te fotograferen. Maar als de zon langzaam ondergaat en het water trekt zich terug wordt alles snel duidelijk. De Nederlandse kust staat bekend om het mooie licht. Als fotograaf heb je toch niet veel meer nodig dan mooi licht? Fotografie is overal, zo ook hier. Zandstructuren, het getijde, lange sluitertijden, spelen met het terugtrekkende water en het mooie licht. Kijk hier voor meer foto’s van de Nederlandse kust.

Zandstructuren op het strand van Ameland

Zandstructuren fotograferen op het strand van Ameland op 11mm! ISO 200 en een sluitertijd van 1/320 sec. Diafragma is F13.

This entry was posted in Wadden and tagged , , , , , , , .

  Volg mij!

2 Comments

 1. Berta mei 21, 2016 at 9:45 am #

  Heej Jeroen,
  Mooi!
  Het zouden mijn woorden kunnen zijn , alleen ben ik helemaal niet aan de kust opgegroeid. Maar ik voel me nergens zo thuis als bij de zee… Altijd anders… Geen getij gelijk.. Schitterende zonsondergangen…
  Prachtige foto’s maak je… Dank je wel voor het delen.
  Binnenkort hoop ik voor het eerst Ameland te bezoeken… Geïnspireerd door jouw foto’s zal ik me zeker vermaken.

  Berta

 2. jeroenvanderkraats mei 23, 2016 at 12:48 pm #

  Hoi Berta,

  Dank je wel. Ameland is zeker een aanrader.

  Veel plezier!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*