Kustfotografie

Ik laat de herfst voor wat het is en ga verder waar ik voor de herfst gebleven ben. Kustfotografie. Deze foto heb ik gemaakt in Zeeuws Vlaanderen. Donkere wolken wisselden zich af met opklaringen. Voor mij voldoende reden om op pad te gaan. Er stond een harde noorden wind met af en toe stevige buien. Dit is wat ik het liefste doe, ‘Eén met de elementen’. Tot je middel in het water, de suizende wind en de inkomende branding. Best wel eng om met je rug naar het opkomende water te staan als het zo hard waait en het vloed wordt. Ik houd er niet van om langs de kant te staan met een telelens. Ik gebruik graag groothoek objectieven en daarvoor moet je dicht op je onderwerp staan. Tegen mensen die bij mij een workshop volgen zeg ik altijd dat ze laarzen aan moeten doen. Het maakt je flexibel, je staat op plekken waar andere mensen niet komen. Als laarzen niet werken dan maar een nat pak. Het is maar net hoe ver je wilt gaan. Bij deze foto ontkwam ik niet aan een nat pak ……

Kijk hier voor meer foto’s van de Nederlandse kust.
Eén met de elementen

11mm, Diafragma F16, ISO 100, sluitertijd 1,3 seconden

This entry was posted in kust, Lange sluitertijd, Noordzee and tagged , , , , , , , .

    Volg mij!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*