Jeroen

Jeroen2

Ik ben landschapsfotograaf en ik hou van mijn werk met alles wat er bij komt kijken. Het lijkt soms een eenzaam beroep omdat ik bijna altijd alleen op pad ben. Dat is het niet. Ik ontmoet veel mensen en ik kom op de mooiste plekken. Voor mij is er niks mooiers dan het leven van een landschapsfotograaf. Wanneer ik voor dag en dauw door het landschap loop, voel ik mij eventjes alleen op de wereld en geniet ik van de rust.

Mijn doel

Mijn doel is om de schoonheid van de natuur vast te leggen.  Mijn stijl kenmerkt zich door dreigende luchten, mooie kleuren en oog voor het steeds veranderende licht. Voor mij is de essentie van landschapsfotografie om op het juiste moment op de juiste plek te zijn met het mooiste licht. Daarvoor reis ik heel Nederland door met af en toe een uitstapje naar het buitenland.

Fotografie en passie

Fotografie is voor mij een vorm van zelfexpressie. Ik kan zelf bepalen wat ik doe en waarom ik het doe. Regels zijn daarbij van minder belang. Dat is wie ik ben. Mijn fotografie gaat over veel meer dan techniek. Fotografie is voor mij een gevoel en een manier van leven. Met mijn landschapsfotografie hoop ik ook anderen te inspireren. Ik raak niet uitgepraat over mijn passie en ik hoop die passie over te brengen op andere fotografen onder andere door het geven van workshops.